Kisub põnevaks! Täna õhtul selgub Kanal 2 saate «Eesti tippmodell» võitja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti Tippmodell» finaal
«Eesti Tippmodell» finaal Foto: Kanal 2

Täna kell 21:30 jõuab Kanal 2s lõpplahenduseni modellisaade «Eesti Tippmodell». Pingelises finaalsaates selgub, kes neljast võistlejast viib koju tippmodelli-tiitli ja kas esimest korda saab võitja au nautida hoopis noormees.

Tänane finaalsaade võtab kokku värvika hooaja, mis on näinud nii suurepäraseid fotosid kui ka inimestevahelisi intriige. Ei jää viimastest puutumata ka saatesarja viimane osa, sest vahetult enne finaalsaadet selgus, et üks tippmodelliks pürgija teenib leiba postitantsijana. Kuidas mõjutab see finaali käiku, selgub juba õhtul.

Foto: Kanal 2

Tippmodelli tiitli ja auhinnafondi nimel astuvad täna kohtunike ette Evelina, Kätlin, Antonio ja German. Igaühel neist on hindajate silmis tugevaid trumpe, aga ka miinuseid. Sugulaste-tuttavate ja konkurentide eest harutavad kohtunikud lahti iga finalisti eripära ja nagu kriitikast selgub, pole osad võistlejaist endiselt oma vigadest õppinud. Lisaks Liisi Eesmaale, Mari-Liis Helvikule ja Toomas Volkmannile on finaalsaateks spetsiaalselt Eestisse lennanud ka moepolitseinik Urmas Väljaots.

«Eesti tippmodell» on Kanal 2s täna õhtul kell 21:30, kohe pärast «Kodutunnet».

Vaata ka jätkusaadet «Eesti tippmodell täiega» Kanal 11s kell 22:30!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles