Ikevald Rannapi kirjutatud lugu «Genius» valiti Inglismaa laulukirjutamisvõistluse finaali

Elu24.ee muusikatoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elu24 live: külas käis muusik ja laulukirjutaja  Ikevald Rannap. Saadet juhtis Anu Saagim
Elu24 live: külas käis muusik ja laulukirjutaja Ikevald Rannap. Saadet juhtis Anu Saagim Foto: Viktor Burkivski

Muusik Ikevald Rannapi kirjutatud lugu «Genius» valiti Inglismaa laulukirjutamisvõistluse finaali. Palju õnne!

Foto: Erakogu

Võistluse võitja selgub 3. märtsil BBC Radio Lancashire saates. Võidulugu  kantakse ette mainekal koorivõistlusel Last Choir Singing finaalis 17.juunil  King George’s Hall-is Blackburnis. 

Kõik eestlased saavad kaasa aidata loo võidule, hääletades tema laulu Genius poolt veebiis SIIN!

Laulja ja laulukirjutaja Ikevald Rannap lugu «Genius» kanti ette BBC Radio Lancashire John Gillmore saates tuntud inglise laulja Duncan Heatheri ja  kitarristi Jordan Drinkwateri poolt ning samas tehti ka temaga intervjuu.

Intervjuu toimus Eesti Vabariigi Iseseisvuspäeval ja rääkis, kuidas eestlased läbi laulva revolutsiooni end kunagi vabaks laulsid ning mõistavad tänu sellele ehk  enamgi muusika ja laulu suurt smõju.  

«Läbi selle laulu soovin edastada positiivset energiat kogu maailmale, mis seda hetkel väga vajab. Eriti oluline on see laste jaoks,  kes loo võidu puhul seda  laulaksid, sest lapsed on meie tulevik ning mõjutavad suuresti seda, kuhu meie maailm liigub,» rääkis Ikevald.

Foto: Erakogu

Ikevald Rannap on laulja ja laulukirjutaja, kes on viimase kaheksa aasta jooksul esinenud nii Eestis kui välismaal erinevate bändide solistina. 2015 aasta lõpus  andis ta välja oma esimese sooloplaadi «LiveLoveLaugh».

Kuula lugu!

Kuidas meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles