Virtuooslik Dub Fx annab Eestis kaks kontserti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dub FX
Dub FX Foto: Rock Cafe

Septembri alguses Rock Cafes täismajale väljamüüdud kontserdi andnud virtuooslik Dub Fx (AUS) jõuab märtsis Eestisse lausa kaheks kontserdiks. Esinemised leiavad aset 18. märtsil Tallinnas klubis Rock Cafe ja 19. märtsil Tartus Vanemuise kontserdimajas. Piletid kontsertidele on müügil Piletilevi müügipunktides üle Eesti.

Tänavaesinejast virtuoos Dub Fx on Eestis juba tihe külaline, väisates tänavu suve hakul Pärnut seitsmetunnise megakontserdiga ja sügisel Tallinnas klubi Rock Cafe, lisaks esinenud Eestis nii 2009. kui 2008. aastal.

Dub Fx'i näol on tegemist artistiga, kes tuuritab mööda Euroopat ja annab kontserte ilma igasuguste muusikaliste instrumentideta ning kasutades vaid oma häält. Dub Fx on sündinud Melbourne'is austraallasest isa ja itaallasest ema peres, laulmisega hakkas ta tegelema 14-aastaselt.

Tartu kontsert on ainsana vanusepiiranguta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles