FOTOD: Venemaa eurolaulikust lemmikpoeg Dima Bilan andis Tallinnas täissaalile kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eurovisioni esimese ja teise koha võitja Dima Bilan andis 26. veebruaril Nokia kontserdimajas täismajale show nimega «33». 

Ta on nõutud ja populaarne, tema esinemist Tallinna suurel laval oodati juba pikka aega. Paljud fännid sõna otseses mõttes uputasid kohalikud korraldajad kirjadega üle. Ja nüüd, isegi mitte palvete, vaid arvukate nõudmiste tõttu, lõpuks esines Tallinnas kuulus artist, endine esimese kanali kõige suurema reitinguga muusikalise projekti "Hääl" juhendaja - Dima Bilan!

2006. aasta mais sai Bilanist teada kogu Euroopa, kui ta esindas Venemaad rahvusvahelisel Eurovisiooni lauluvõistlusel lauluga «Never Let You Go». Siis sai ta teise koha. Aga juba 2008. aastal osales ta jälle sellel lauluvõistlusel. Looga «Believe me» võitis ta kogu maailma südame, saades esikoha. Temast sai esimene Venemaa artist, kes on selle konkursi võitnud. Temast sai "number üks". Dima Bilan on üks edukamaid artiste kaasaegses vene muusikas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles