Ainulaadne juhtum! Loe, milline superstaar võttis Oscari vastu voodis!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joan Crawford pictured with her French poodle, "Cliquot"
Joan Crawford pictured with her French poodle, "Cliquot" Foto: Personalities/

Täna öösel jagatakse Oscareid. Kui tavapäraselt näeme naisi võtma Oscareid vastu laval, siis Oscarite ajaloos on leidunud üks naine, kes võttis Oscari vastu voodis. See toimus aastal 1946, kui näitleja Joan Crawford oli nomineeritud Oscarile filmiga "Mildred Pierce".

Keerulise loomuga diiva Joan Crawford kartis Oscarist sedavõrd ilma jääda, et teeskles tugevat külmetust ja lasi end haiglasse viia. See ei tähendanud, et Joan Crafordil poleks puudunud Oscarite jagamisel omad "spioonid". Nimelt saatis ta galale nii oma juuksuri kui ka meigikunstniku, et need annaksid teada, kas ta võidab või mitte. Ja Crawford võitis! Mida see tähendas? Koheselt saadeti Oscar näitlejatarile haiglasse ja perfektse soengu, grimmi ning õhtukleidiga voodis olev staar võttis tunnustuse vastu.

Foto: Personalities/

Joan varastas sellega Oscari gala show ja järgmisel päeval polnud väljaannet, mille esikaanel poleks Crawford voodis poseerinud. Jäi mulje, nagu tema oleks olnud ainus, kes galalt kuldmehikese noppis. Ühtlasi on ta Oscarite ajaloos ainus, kes on oma kuldmehikese saanud kätte voodis.

Vaata fotosid blogist Stellarium.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles