David Beckham: Victoria, sa oled mu inspiratsiooniallikas

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham koos peogadega
David ja Victoria Beckham koos peogadega Foto: SCANPIX

Briti staar Victoria Beckham puhkes nutma kui ta mehele, jalgpallur David Beckhamile anti üle BBC aasta sportlase auhinnatseremoonial elutöö auhind.

Auhinna kättesaamisel peetud kõnes tänas David Beckham oma naist Victoriat ja nende poegi toetuse eest, kirjutab Daily Mail.

«Tahan tänada oma naist ja lapsi. Victoria ei ole mulle andnud ainult kolme suurepärast poega, vaid ta on mind ka alati toetanud. Victoria on mulle iga päev inspiratsiooni allikas. Victoria, Brooklyn, Romeo ja Cruz – ma tänan teid!» lausus jalgpallur.

David Beckham lisas, et tal on aastate jooksul õnnestunud mängida mitmetes suurepärastes meeskondades. Kuid Inglise koondise kapteniks olemine oli tema karjääri tipphetk.

«Ma olen treeninud mitmete suurepäraste treenerite juhendamisel. Oma suurimaks eeskujuks pean Sir Alex Fergusoni. Kuid mu treenijateks on olnud ka mu vanemad, kes on aastate jooksul palju ohverdanud,» lausus staar.

David Beckham lõpetas kõne vabandusega, lootes, et ta kedagi tänamast unustanud ei ole.

David Beckham tegi oma debüüdi Inglise koondises 1996. aastal mängus Moldova vastu. Aastaid mängis ta Manchester Unitedis, 2003. aastal aga läks Madridi Reali.

David Beckham oli ka üks eestvedajaid, et Suurbritannia saaks 2018. aasta jalgpalli MMi korraldajamaaks, kuid kahjuks pidi Venemaale alla vanduma.

Praegu mängib Beckham USAs Los Angelese Galaxy ridades.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles