Pilk peale: «Padjaklubi» uue hooaja keskset liini veab Miša, kes üritab pereelu elama hakata

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Padjaklubi» tüdrukud
«Padjaklubi» tüdrukud Foto: TV3

Teravmeelsed padjaklubi tüdrukud jätkavad TV3 vaatajate hullutamist oma sekeldusi ja pöördeid täis lugudega. Uus viies hooaeg toob ekraanile uusi ja huvitavaid kõrvalosalisi, puhub lõkkele särisevaid suhtedraamasid ja pillutab tüdrukuid elumerelainetel kokku-lahku.

Uue hooaja keskset liini veab Miša, kes üritab pereelu elama hakata. Üheskoos Harlyga kolitakse muusikust sõber Jüri Pootsmani käest laenatud häärberisse, kuhu satuvad pidevalt külla ka teised padjaklubilised. Kuigi Miša jätkab muusikukarjääriga, tundub talle, et armukade Harly püüab temast mingit kodukana teha ja koduseinte vahele kinni müürida. See viib paratamatult suuremat sorti krahhini, mis omal halenaljakal moel Miša pea kohal lained kokku lööb.

Foto: Kaader TV3 videost

Maria suhtleb spioonipoiss Robertiga, kuid see suhe toob rohkem segadust kui tõelist rahuldust ja kindlust tuleviku ees. Maria ise on kahe jalaga maapeal nagu ikka ning töötab tänu Laurale riidepoes, omandades samaaegselt ka pagari elukutset.

Kristina ei saa oma elu üle kiidelda, kuid teeb seda ikkagi. Hoolimata tõsiasjast, et ta töötab parkimiskontrolörina ja sealtki saab koheselt kehvapoolse käitumise tõttu kinga, luuletab ta sõbrannadele oma plaanist reisida Nepaali. Tegelikult aga kolib ise hoopiski oma ema juurde maale. Ei tule kaua oodata, kui Kristina tõeline elu päevavalgele tuleb ja kõik sõbrannad järjekordse vale tõttu marru ajab. 

Foto: TV3

Laura töötab uuel hooajal aurapuhastajana, jätkates kassi-hiire mängu vanamehest ülemuse Heintsiga, kes mõtleb aina välja uusi trikke, et Laurat enda armukeseks meelitada. Laura mõistab peagi, et vajab oma ellu suuremat muutust. Ta tegeleb blogimisega ja võtab suuna enesetäiendamisele.

«Padjaklubi» alustab TV3s teisipäeval 01.märtsil kell 21.30.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles