Donald Trumpi väitel oleks ta suutnud printsess Diana voodisse meelitada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump
Donald Trump Foto: SCANPIX

Ameerika Ühendriikide nüüdne vabariiklasest presidendikandidaat Donald Trump sõnas 1997. aastal raadiointervjuus, vaid paar nädalat pärast printsess Diana surma Pariisis, et ta oleks suutnud printsessi endaga voodisse meelitada.

Trump ülistas Diana ilu, kuid pidas teda natuke «nupust nikastanuks», edastab The Telegraph.

Trump andis 1997. aastal intervjuu tuntud raadio- ja telenäole Howard Sternile, kellele meeldis isiklikke ja julmi küsimusi esitada.

«Seda saab pidada egotsentriliseks, kuid kas sul oleks õnnestunud midagi Lady Di´ga? Sa oleks ta voodisse meelitanud? Jah, loomulikult oleksid,» sõnas saatejuht.

Trump vastas, et jah kindlasti oleks see tal õnnestunud.

Stern tegi Trumpiga intervjuu vaid paar nädalat pärast seda, kui printsess Diana ja ta kallim Dodi al-Fayed hukkusid 1997. aasta 31. augustil Pariisis Pont d´Alma tunnelis, kui nende auto sõitis vastu tunneliseina.

Trump rääkis printsess Diana kohta sama juttu ka 2000. aastal antud intervjuus, rõhutades siis, et «see naine oli pisut hull, kuid see ei ole tähtis».

Ka siis küsist Stern Trumpilt, kas miljardär oleks olnud valmis printsessiga magama.

«Ilma igasuguse kõhkluseta, oleks mul vaid võimalus olnud ja see on tõsi,» vastas Trump, keda tuntakse otsekohesusest.

«Printsess Diana oli väga ilus naine, kuid suur osa inimestest ei saanud aru, kui ilus ta oli. Ta oli modellilikult ilus, tal oli kasvu, tal oli hea nahk, teda sai pidada iluideaaliks,» lausus Trump.

Mõlemad intervjuud ilmusid uuesti päevavalgele, kuna otsitakse, millega talle «ära teha». Trump ei ole loobunud skandaalsetest arvamustest ja on presidendikandidaadina edukas.

Trump on varem avalikustanud, et kunagi sai ta printsess Dianalt südamliku kirja, milles naine teda tänab, kuid ta ei avalikustanud, mille eest teda tänati.

Ameeriklase sõnul tunneb ta Pariisi Pont d`Alma tunnelit, kus printsess elu kaotas, sest ta on ise seal sõitnud ja seal ei tohi maksimumkiirusega sõita.

Trumpi arvates valis printsess Diana endale valed mehed, sest need hukutasid ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles