Moepolitsei Krista Lensin: Ieva kleit jäi täpselt sinna seina ja krohvi vahele, kombinee mis on lihtsalt kuskilt selga tõmmatud... (9)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ieva Ilves versus Krista Lensin
Ieva Ilves versus Krista Lensin Foto: Erlend Štaub

Vabariigi aastapäeva pidustuste järgne Kroonika on aasta kõige ostetum number. Miks? Sest Kroonika moepolitsei võtab ette presidendiballi külaliste kostüümid, et neid siis kas kiita või laita.

Vabariigi aastapäeva kõige oodatum kleit oli kindlasti meie esileedi Ieva Ilvese tualett. Proua Ieva kandis tuntud Läti moedisaineri loomingut, kes pühendas hõbevalge kleidi ja sellega harmoneeruva keebi Eestile. Kriitikute arvates oli üldmulje kaunis ja äärmiselt korrektne, samas tagasihoidlik.

Kroonika moeekspert Urmas Väljaots: Minu arvates jäi Ieva kleit lahjaks.

Moelooja Helene Vettik: Oleks võinud ikka Eesti moedisaini eelistada.

Kroonika peatoimetaja Krista Lensini arvates jäi uue esileedi kleit eelmise esileedi Evelin Ilvese omadele tuhat korda alla.

Krista Lensin: Olen nüüd kaks päeva lugenud seda, kuidas Ieva oli väljapeetud ja stiilne. No kuulge, minu arust, kas ta nüüd oli seal või mitte, mina küll teda rohkem tähele ei pannud. Tema kleit jäi täpselt sinna seina ja krohvi vahele. See oli kombinee, mis oli kuskilt lihtsalt selga tõmmatud. 

Ieva andis kogu oma välimusega meile teada justkui, et ta ei ole avaliku elu tegelane, mis kahjuks on Eestis võimatu. Ta on avaliku elu tegelane ja sinna ta ka jääb!

Foto: Jelena Rudi

Peeglike, peeglike seina peal ütle, kumb on kaunim ilma peal?

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles