Helen Sildnat saatis vastuvõtul endine kallim

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendi mõttekoja liige, kontserdikorraldaja Helen Sildna ja disainer Uku-Kristjan Küttis. Helen kannab Marit Ilisoni lihtsa joonega helesinist kleiti.
Presidendi mõttekoja liige, kontserdikorraldaja Helen Sildna ja disainer Uku-Kristjan Küttis. Helen kannab Marit Ilisoni lihtsa joonega helesinist kleiti. Foto: Erlend Štaub

Tallinn Music Weeki boss ja kontserdikorraldaja Helen Sildna külastas presidendi vastuvõttu endise elukaaslase, disainer Uku-Kristjan Küttisega, kes saatis teda presidendiballil 2013.aastani. Kas paar on teineteist uuesti leidnud?

«Uku on üks andekamatest inimestest, keda tunnen,» rääkis Helen Sildna Õhtulehele, et nimetab meest oma heaks sõbraks ja pikaaegseks disaininõuandjaks.

Foto: Andres Putting / presidendi kantselei

Helen hakkas vastuvõtul silma ka talle omase stiiliga, kandes kaunist helesinist kleiti, mis võlus lihtsuse ja elegantsiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles