Tony Allen esineb Eesti muusikutega, bänd ei jõua kohale

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tony Allen
Tony Allen Foto: Rainer Ojaste

Tony Allen annab täna õhtul Tallinnas kontserdi koos oma kauaaegse kitarristi Kologbo Orghenega, ülejäänud osa Alleni bändist ei jõua Euroopa lennuliiklust halvanud ilmastikuolude tõttu kontserdi ajaks Tallinnasse. Appi tulevad Eesti muusikud ja toimub Tony Allen afrobiit-jam-session.

Tony Allen koos oma kauaaegse bändikaaslasega Kologbo Orghene jõudis Tallinnasse eile õhtul. Ülejäänud osa bändist pidi saabuma siia Pariisist täna vahetult enne kontserti. Ilmastikuolude tõttu need lennud aga Tallinnasse ei jõua.

Mainekas afrobiit-trummar Allen, kes peale mitmeid lennujaamakatsumusi siiski eile Tallinnasse jõudis, võttis kiirelt vastu otsuse, et soovib Eesti publikule siiski enda poolt maksimumi anda.

Koos oma kauaaegse kitarristi, bassimängija ja multiinstrumentalistiga Kologbo Orghene annab Tony Allen täna õhtul Rock Cafés kontserdi Eesti proffide pillimeeste ja muusikutega: Jaak Sooäär kitarril, Peedu Kass basskitarril, Raivo Tafenau ja Kristjan Mazurtchak saksofonidel, Raun Juurikas klahvpillidel ja Sofia Rubina vokaalil.

Hetkel on Eesti muusikud saabunud Rock Cafésse ja saavad staažika afrobiit-trummari Tony Allen käe all afrobiidi-intensiivkoolitust.

«Afrobiit on lihtne, kõik on kinni rütmis ja mina olen elav rütmimasin, kõik muu tuleb iseenesest ja loomulikult,» ütles Tony Allen julgustavalt.

Kontserdi ajakava on endiselt:

19:00 DJ Orav
20:00 Jagaspace
21:00 Tony Allen afrobeat jam session

Piletihind ukselt on 100 krooni soodsam, kõigil kes tunnevad, et soovivad kompensatsiooni oma pileti maksumusest palutakse saata oma soov emailile pilet@musiccase.ee hiljemalt 22. detsembril kella 10ks. Kõikidele kirjadele vastatakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles