Staarstilist Zenja Fokin tõi prillimaailma suurimad trendid Eestisse

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viru Keskuse kohvik-restoranis Lyon teenindasid kliente tuntud inimesed. Ženja Fokin
Viru Keskuse kohvik-restoranis Lyon teenindasid kliente tuntud inimesed. Ženja Fokin Foto: Ulla-Mai Kuuse, Karen Härms, Kalev Lilleorg, Lembitu Mikker

Viru Keskuse teisel korrusel avas uksed trenditeadlikule tarbijale suunatud prillipood Pupilo, mille kaubavaliku on kokku pannud Eesti üks tuntumaid stiliste Zenja Fokin. Lisaks üllatab uus prillimeka uuendusliku läätsede proovimisnurgaga, kus saab katsetada telemaastikul populaarseid ColourVUE värvilisi läätsi, mida ei leia ühestki teisest suuremast optikaketist.

«Nii nägemis- kui ka päikeseprillide valikul sain inspiratsiooni julgetest ja silmapaistvatest natuuridest ehk inimestest, kes leiavad prillidest üles enda isikupärase väikese vimka. Sageli kui stiliseerin erakliente, näen, et tehakse üha julgemaid valikuid ning ollakse millegi uue ja huvitava otsinguil. Prillid on ühelt poolt küll praktiline ese, kuid samas rõhutatakse nendega aina enam ka oma loomust, stiili ja isikupära,» rääkis Zenja Fokin.

Foto: Erakogu/Hello!

Olemasolevatest prillipoodidest eristubki uus tulija just stiilse ja omanäolise valiku ning personaalse klienditeeninduse poolest, millega igale kliendile leitakse just temale sobiv prillipaar.

«Kui tavaliselt valivad poes saadaolevad prillid välja kaupluste omanikud, optometristid ja silmaarstid, siis meie soov on pakkuda trenditeadlikule tarbijale ainulaadset võimalust osta tippstilisti poolt soovitatud tooteid. Meilt leiab palju sellist, mis võimaldab rõhutada kandja isikupära, kuid samas ei pruugi karta, et valikus on kõik liiga ekstsenriline, piisavalt leidub ka ajatut klassikat,» rääkis Pupilo esindaja Margus Piik.

Foto: promo

Pupilo prillide valikust leiab hulgaliselt tuntud rahvusvahelisi brände, sealhulgas näiteks Miu Miu, Michael Kors, Tom Ford, Dolce & Gabbana, Gucci, Versace, Guess, Ray Ban, Vogue, Dior, Hugo Boss, Carrera, Marc Jacobs, Fossil, Oxydo, Max&Co, Jimmy Choo, Swarovski jpt.

Pupilo on välja kasvanud 2009. aastal tegevust alustanud Eesti suurimast läätsekaubamajast Läätsed.com, mis tänaseks on esindatud ka Soomes, Lätis ja Leedus. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles