Galerii! Deja Vu üllatas külastajaid sensuaalse pesushow ja veetlevate modellidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 20.veebruaril toimus Lounges Deja Vu's intiimne seltskonnaõhtu Montreal! Ürituse programmi tõi külastajateni üritusturunduse agentuur Marmin! Sel ööl oli Deja Vu täidetud naiselike ilunurkade, kingituste ja üllatustega ning intiimne seltskonnaõhtu kulmineerus vastupandamatult kütkestava pesu-show'ga! 

Laupäeval, 20. veebruaril, ootas lounge Deja Vu kõiki glamuursele ning meeldejäävale peole Montreal! Koostöös Marmin agentuuriga toodi lounge'i külastajateni üllatusterohke öö, võimas show ja kaunitele külalistele pandi välja kingikotid koostöös Women’Secretiga. Naiste eest hoolitses õhtu jooksul Moxie ning meeste tähelepanu püüdis Mylook.ee, kes esitles Hugo Bossi uut parfüümi! Modellid muutsid vastupandamatult kauniks Make-Up Studio professionaalid Elery Artus ja Kaisa Poom!

Foto: Jaanar Nikker

Montreal - öö, mis on täis glamuuri, kauneid inimesi nind maitsvaid kokteile! Tegemist on populaarse moeõhtuga, mis toob kohale nii moehuvilised kaunitarid, uued moetrendid öiste veetlevate kollektsioonidega, populaarseimad ilubrändid kui ka suure vastassoo publikumi, kes veetlevat show'd kaaslastena nautima on kutsutud!

Foto: Jaanar Nikker

Sel nädalavahetusel nädalavahetust alustame pöörase seiklusega, kui külla tuleb Dr. Who, kellega seiklused ja põnevus on garanteeritud. Rohkem infot peo kohta siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles