Menusaated hakkavad televaatajate pärast heitlema

, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik ja Kaisa Oja «Tantsud tähtedega» 3.saates
Andrus Värnik ja Kaisa Oja «Tantsud tähtedega» 3.saates Foto: Artur Sadovski

Oktoobri alguses ekraanile tulev TV3 uus kahetunnine saade «Laulud tähtedega» läheb eetrisse täpselt samal ajal kui Kanal 2s käib seni reitingutabeli eesotsas olnud «Tõehetk».

Nädal hiljem läheb asi veelgi keerulisemaks - 12. oktoobrist jääb sama saate aega ka Kanal 2 menusaate «Tantsud tähtedega» esimene tund, kirjutas SL Õhtuleht.

Kanal 2 programmidirektor Olle Mirme konkurendi poolt ohtu ei näe: ««Tõehetk» on selle sügise ja «Tantsud tähtedega» viimase viie aasta vaadatuim saade Eestis. Samuti pole saladus, et "Tõehetke" kõige kõmulisemad hetked seisavad alles ees ja «Tantsud tähtedega» tuleb tänavu säravam kui kunagi varem.»

Sama optimistlik on ka TV3 tegevjuht Toomas Vara, kes on kindel, et «Laulud tähtedega» suudab loomulikult kahe menusaatega võistelda, sest inimesi, kes eelistavad glamuurset ja rõõmsat meelelahutust verest ja pisaratest ehitatud teletraagikale, on siiski piisavalt palju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles