Kleidikriitika alla langenud Aivar Riisalu abikaasa: peotuju oli pärast seda absoluutselt rikutud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Riisalu ja Marina Riisalu
Aivar Riisalu ja Marina Riisalu Foto: Kanal 2

«Iga aastaga mulle tundub, et ainult kleidid ongi need olulised,» arvab ettevõtja Marina Riisalu, endise riigikogu liikme Aivar Riisalu abikaasa. Tema on üks neist, kelle tualetti läbi aastate enim kritiseeritud on.

Ta tõdeb, et tema meelest ei tea enam keegi, mis asi on vabariigi aastapäev või presidendi vastuvõtt. Riisalu vastuvõtul kantud kleitidele pole ajakirjandus ja inimesed kommentaariumites armu andnud. Ta mäletab selgelt oma esimest vastuvõttu.

«Esimene küsimus oli: kust te selle õuduse endale selga saite?! No siis ehmatas ikka väga ära. Peotuju oli pärast seda absoluutselt rikutud.»

Kas see olukord pani järgmisel aastal enne vastuvõttu kleidile rohkem mõtlema?

«Absoluutselt. Kõik oligi peas ainult sellega kinni. Siis ma läksin juba Pohjanheimo juurde. Ütlesin, et mul on nüüd ilusat kleiti vaja, et ma ei taha jälle mööda päid-jalgu saada,» tõdeb Riisalu.

Kuidas mõjutavad kommentaarid neid, kes Vabariigi aastapäeva puhul kõige enam kriitikat saavad, näete juba «Radarist» täna õhtul kell 20.30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles