Mr. Beani «kosmoseajastu bensiinijaam» hakkab valmis saama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rowan Atkinson
Rowan Atkinson Foto: SCANPIX

Pärast kümmet aastat peetud lahinguid naabritega, «kähkukat» lahutust ja viie miljoni naela suurust investeeringut on Briti komöödianäitleja, Mr. Beanina tuntud Rowan Atkinsoni villa, mis meenutab paljude arvates kosmoseajastu bensiinijaama, hakanud kuju võtma.

Näitleja ostis 2006. aastal 2,6 miljoni naela eest maad, millel oli 1930. aastatel ehitatud Handsmoore House, mille ta lasi maha lõhkuda, et selle asemele rajada klaasist ja terasest uusehitis, mille arhitektiks on tuntud ameeriklane Richard Meier, edastab Daily Mail.

61-aastane Atkinson ja ta 32-aastane elukaaslane Louis Ford valmistuvad nüüd uude koju kolima.

Oxfordshire`i Ipseni küla elanike arvates ei sobi Atkinsoni «tulnukamaja» keskkonda, kuid näitleja on kriitika peale vilistanud.

Staari villas on suur aatrium-elutuba, katusel energiat andvad päikesepaneelid ja maa-alune parkla luksusautodele.

Paigas lammutati 1970. aastatel ehitatud bassein, mille asemele rajati kahekordne luksuslik külalistemaja.

Atkinsoni villat ümbritseb Jaapani stiilis aed, kuid uudishimulike ja lärmakate naabrite eest kaitseb ka metsatukk.

Villa juurde kuulub mitu tenniseväljakut ning hobusetall, kuna Atkinsonil on mitu hobust, millega ta ratsutamas käib.

Atkinson ostis Oxfordshire´i maa siis, kui ta oli abielus veel Sunetra Sastryga, kuid nad lahutasid möödunud aasta novembris, olles koos olnud 24 aastat.

Kinnitamata andmetel ostis Atkinson eksnaisele lahutuskompensatsiooniks Londonis kuue magamistoaga maja, mille hind oli 21 miljonit naela.

Pilte vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles