Peogalerii! Sensuaalne Teater Secretsi pesu-show

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval, 20.veebruaril, ootas ööklubi Teater kõiki taaskord sensuaalsele ning saladusi tulvil peole Teater Secrets! Öö oli täis müstikat ja salapära, kauneid naisi ning imelist pitspesu! Peol olid said kõige salajasemad unenöod teoks ning kõik saladused jäid klubi seinte vahele!

Teater Secrets - see on pidu täis üllatusi ja naudinguid, see on öö, kus meeletused on kohustuslikud! Klubi Teater ning Teatri kaunid Diivad pakkusid kõigile ühe unustamatu öö koos imekauni pesu-show’ga laupäeval, 20. veebruaril. 

Foto: Harry Tiits

Koos kauni vaatemängu ning meelierutava muusikaga kestis pidu varajaste hommikutundideni ning juhtus palju vallatusi, kuid need jäävad klubi seinte vahele!

Foto: Harry Tiits

Sel nädalavahetusel alustame pidudega eriti hoogsalt, kui reedel, 26.veebruar astub lavalaudadele ansambel Traffic! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles