Janet Jackson annab kahe kuu pärast kontserdi Tallinnas

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janet Jackson
Janet Jackson Foto: promo

Juba kahe kuu pärast, 23. aprillil annab Saku Suurhallis kontserdi popdiiva Janet Jackson. Lauljanna jõuab Eestisse oma kõige uuema albumi, eelmise aasta sügisel ilmunud ‘Unbreakable’ esitlustuuri raames. Piletid kontserdile on müügil Piletilevis.

Janeti kõige uuema albumi ‘Unbreakable’ esitlustuur jõuab Euroopasse märtsi lõpus ning 23. aprillil astub diiva üles ka Saku Suurhallis, Tallinnas. Janet on kenasti aasta algul toimunud operatsioonist paranenud ning valmistub tuuriks ja jagab sotsiaalmeedias põnevaid klõpse proovidest ning tantsutreeningutelt 

Foto: Kuvatõmmis

Janet Jackson on võitnud kuus Grammy auhinda ning andnud oma silmapaistva karjääri jooksul välja kokku 11 stuudioalbumit. Lauljanna albumeid on üle kogu maailma müüdud rohkem kui 160 miljonit koopiat ning tema hitid nagu “Nasty”, “Rhythm Nation”, “That’s The Way Love Goes” ja “Got ‘Til It’s Gone” on tuttavad igale pop-muusika sõbrale. Aprillis on võimalik lisaks uue plaadi lugudele ka neid hitte Tallinnas oma kõrvaga kuulda ning Janetit Saku Suurhallis laval näha.

Janet Jackson esineb 23. aprillil 2016 Saku Suurhallis Tallinnas. Piletid on müügil Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles