Taylor Swift annetas Keshale veerand miljonit dollarit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kesha pärast kohtuistungit
Kesha pärast kohtuistungit Foto: SCANPIX

Lauljatar Taylor Swift annetas Keshale 250 000 dollarit.

Kesha süüdistab produtsent Dr Luke'i vägistamises ja soovib vabaneda lepingust tema plaadifirmaga, kirjutab Huffington Post. Kohus teda aga lepingust ei vabastanud.

Pühapäeva õhtul kirjutas Kesha ema Pebe Sebert Twitteris, et Swift annetas rahahädas lauljatarile veerand miljonit dollarit.

«Inimese rikkust ei näita see, kui palju tal asju on, vaid see, keda nad selle ebil aitavad. Taylor Swift on tõeliselt rikas inimene! Aitäh sulle!» säutsus Sebert.

Swifti esindaja kinnitas väljaandele The Huffington Post: «Näidates oma toetust annetas Taylor Swift 250 000 dollarit, et Keshat aidata sel raskel ajal.»

Kesha peab kohtulahingut oma produtsendi Dr Luke'iga alates 2014. aastast, süüdistades meest vägistamises ja vägivallas. Kuni eelmise nädala kohtuistungini ei lubanud Kesha leping tal töötada ühegi produtsendiga peale Dr Luke'i. Kohtunik otsustas reedel, et Kesha võib edaspidi töötada mõne teise Sony produtsendiga. Kesha soovib aga katkestada igasugused sidemed Dr Luke'iga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles