Signe Kivi riietub Eesti Vabariigi sünnipäevaks kunstipäraselt. Kuidas meeldib?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signe Kivi osaleb Eesti Vabariigi aastapäeva eel kunstiplatvormi Wear-Arts ja moebrändi Tallinn Dolls koostöö
Signe Kivi osaleb Eesti Vabariigi aastapäeva eel kunstiplatvormi Wear-Arts ja moebrändi Tallinn Dolls koostöö Foto: Tallinn Dolls

Eesti Vabariigi aastapäeva eel on sündinud üks eriline kollektsioon kunstiplatvormi Wear-Arts ja moebrändi Tallinn Dolls koostöös.

Eesti kunstile pühendatud limiteeritud koguses erikollektsiooni tutvustavad mitmed Eesti armastatud kunsti- ja kultuuri persoonid.

«Mulle kui kunstnikule see projekt väga meeldib. Olin isegi alguses kade, kui tutvusin kontseptsiooni ja ideega,» tunnistab üks kunstiprojekti patroonides Signe Kivi, kelle elus on kunst ja mood lahutmatuks osaks. «Arvasin, et see projekt ei ole alguse saanud üldse mitte Eestist. Seda toredam, et eesti moekunstnikud on nii keerulise asja ettevõtnud.»

«Wear-Arts loob silla kunstniku ja moedisaineri vahel, mille tulemusena sünnib ühislooming. Meie eesmärgiks on toetada autoriõiguste kasutuse läbi kunsti. Tuues nii kunstilooming inimeste riidekappi. Et inimesed saaksid kanda ja seeläbi toetada kunsti. Armastusest kodumaa vastu on tähelepanu all just Eesti kunst,»  märgib Wear-Arts idee algataja ja eestvedaja Mari Martin

«Eelkõige meeldib mulle muidugi Eesti kunstnike propageerimine. Ma usun, et sellest võidavad mõlemad pooled nii moekunst kui ka kunstnik, keda moedisainer kasutab. Ma ennustan sellele väga suurt tulevikku,» lisab Kivi, keda näeme pildil alati südamelähedase kustniku Jüri Arrak “Viimane lumi” teosega, mis on Vabariigi sünnipäeva eel Eesti rahva jaoks märgilise tähendusega.

«Wear-Arts tooteid iseloomustab lihtsus, mugavus, praktilisus või õigemini multifunktsionaalsus tänu riietel vahetatavatele kunstitöödele. See annab võimaluse kanda näiteks iga päev erinevaid kunstiteoseid vastavalt tujule,» kommenteerib kollektsiooni looja Mari Martin.

Et Eesti kunst jõuaks ka sinu garderoobi, tutvu limiteeritud kollektsiooniga www.wear-arts.com/eestieri

Kanna ja toeta kunsti!

Kuidas sulle Signe Kivi kleit sulle meeldib?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles