Manic Street Preachers annab aprillis eksklusiivse kontserdi Tallinnas

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid / Live Nations

Manic Street Preachers tähistab sel aastal oma albumi ‘Everything Must Go’ 20ndat sünnipäeva ning annab 18. aprillil erilise kontserdi Tallinnas, Nordea Kontserdimajas. Piletid tulevad Piletilevisse müügile esmaspäeval, 22. veebruaril kell 10.00.

Manic Street Preachersi kõige olulisemaks albumiks peetakse brit-popi kõrgajal välja antud plaati ‘Everything Must Go’, mille ilmumisest möödub sel kevadel 20 aastat. Tähistamaks albumi juubelit, suundubki Walesist pärit bänd turneele, kus igal kontserdil esitatakse album publikule täispikkuses - mitu lugu albumilt on küll pea alati Manicute kontsertkavas, kuid mõnda pala ei ole enne seda tuuri lives esitatud alates aastast 1996. Lisaks kuuleb kontserdil loomulikult ka hitte Manicute teistelt plaatidelt. Bänd on tänaseks aktiivselt tegutsenud juba kolm dekaadi ning andnud selle aja jooksul välja 12 albumit ning kolm kogumikku.

‘Everything Must Go’ on Manic Street Preachersi läbimurde-album, mis on müünud üle kahe miljoni koopia, võitnud mitu Briti muusikaauhinda ning saavutanud tänaseks Suurbritannias kolmekordse plaatinaplaadi staatuse. Kui bänd esmakordselt selle albumi esitlustuurile suundus, esineti Manchesteri kurikuulsa Haçienda klubi keldrikorrusel. Vähem kui 12 kuud hiljem, tuuri lõpus aga juba Manchesteri Nynex Arenal 20 000-le inimesele. Järgneva kahe dekaadi jooksul on bänd rõõmustanud publikuid üle kogu maailma.

«Tallinna kontserdi teeb eriliseks fakt, et Manicud on otsustanud just siin anda erilise ja intiimse kontserdi meie kaunis kontserdimajas. Bänd on lubanud esitada lugusid, mida tavalisel areeni-kontserdil ei kuule ning oleme kindlad, et sellest tuleb suurepärane õhtu,» sõnab Live Nation Baltics’i peapromootor Eva Palm.

Manic Street Preachers annab ainsa kontserdi Baltikumis 18. aprillil Tallinnas, Nordea Kontserdimajas. Piletid kontserdile tulevad Piletilevisse müügile esmaspäeval, 22. veebruaril kell 10.00. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles