Telia ja Tallinn Music Week aitavad noortel korraldada unistuste pidu

Irene Tambek
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pressimaterjalid

Telia ja Spotify koostöös linnafestivaliga Tallinn Music Week (TMW) kutsuvad taas kõiki noori üles unistuste pidu korraldama. 19. veebruarist 1. märtsini konkursile «Tee oma pidu» parima muusikasündmuse idee esitanud noor saab Telia ja TMW toel teoks teha oma lemmikartisti kontserdi.  

Konkursil osalemiseks tuleb täita ankeet telia.ee/teeomapidu veebilehel, kirjeldada paari lausega oma unistuste pidu – garaažikontserdist oma kooli vägevaima peoni –, valida ürituse peaesineja Tallinn Music Weeki artistide hulgast ja jagada vormistatud peoidee linki oma Facebooki seinal. Osalema oodatakse noori alates 15. eluaastast ning korraldatav üritus peab toimuma ajavahemikus 30. märtsist 2. aprillini Tallinna piires. Alla 18-aastased noored saavad peo korraldada vanema nõusolekul. 

1. märtsiks laekunud peo- või kontserdiplaanide hulgast valivad Telia ja TMW esindajad välja kõige põnevama, leidlikuma ja läbimõelduma idee, mille teostumisele aitab festivali toimkond kaasa, organiseerides üritusele nii esineja TMW tänavuste artistide seast kui kontserdi õnnestumiseks vajaliku lavatehnika ning tehnilise meeskonna. Võitja kuulutatakse välja 4. märtsil.

««Tee oma pidu» näol on tegemist väga põneva ja erakordse ettevõtmisega – ühele noorele inimesele antakse võimalus ellu viia täpselt selline pidu nagu talle meeldib ning aidatakse nii esineja, vahendite kui ka nõu ja jõuga, mida läheb vaja ühe ägeda kontserdi korraldamiseks. Loodame, et lisaks oma idee teostamisele omandab ta ka algteadmised kontserdikorraldusest ning saab innustust ka tulevikus midagi taolist juba päris ise korda saata,» kommenteerib projekti koordinaator ning TMW Linnalava manager Raimond Põldmaa.

Võitja või võitja tiim saab lisaks unistuste kontserdile ka 28. märtsist 3. aprillini toimuva TMW festivali passid, mis tagavad sissepääsu kõikidesse festivali muusikaprogrammi kuuluvatesse klubidesse ning sisaldavad eripakkumisi muude festivaliosade raames. 

Alates 2013. aastast Telia (toona EMT ja Elion) ja TMW korraldatud «Tee oma pidu» konkursi raames on esitatud üle 200 erineva peo- ja kontserdiidee, mille seast on lennukamad olnud muuhulgas aeroobikaseanss Viru Keskuse aatriumis ning kontsert Linnahalli katusel. Konkursi esimene võitja, Lasnamäe Vene Gümnaasiumi õpilane Darja sai korraldada unistuste peo oma kooli aulas, kutsudes sinna esinema oma kauaaegse lemmiku, Läti indibändi Instrumenti. Mullu said aga hiphopi ja graffiti-kunsti entusiastidest Shokkin Group liikmed Kesklinna noortekeskuses korraldada oma lemmikust hiphop-artisti 5LOOPS’i kontserdi. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles