Nõmme turu liuvälja avab Gerli Padar

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerli Padar Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega".
Gerli Padar Kanal 2 saates "Tantsud tähtedega". Foto: PRIIT SIMSON/PM/SCANPIX BALTICS

Sel laupäeval, 18. detsembril kell 12 avavad Gerli Padar ja väikesed iluuisutajad Nõmme turul ligi 500-ruutmeetri suuruse liuvälja.

Nõmme linnaosa vanema Rainer Vakra sõnul annab liuvälja avamine Nõmme turule lisaväärtust. “Turu renoveerimisest peale on olnud plaan luua Nõmme turust multifunktsionaalne paik, kus toimuvad ka avalikud üritused. Talvehooajal tühjalt seisvate välilettide asemele otsutasime luua liuvälja, et turuterritooriumi mitmekülgsemalt ära kasutada,” kinnitas Vakra.

Eesti Uisuliidu juhatuse liikme Margus Hernits kiitis Nõmme turule liuvälja rajamise heaks. “Meil on nii sise- kui välisjääväljakutest väga suur puudus. Seetõttu on liuvälja rajamine positiivne - inimestel on veel üks koht, kus on võimalik väljas heal ja siledal jääl sõita,” sõnas Hernits.

Liuväli rajatakse parklapoolsest väravast sisenedes vasakut kätt asuvate talvehooajaks hoiule viidud välilettide asemele, mis kevadhooaja saabudes taas oma kohale paigaldatakse.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles