Kerli: mul on väga kahju, et ma Eesti kohta halvasti ütlesin (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerli Ringvaates
Kerli Ringvaates Foto: ERR

Lauljatar Kerli Kõiv tunnistas «Ringvaates», et ta ütles kunagi Ameerikas olles Eesti kohta halbu sõnu, kuid nüüd kahetseb seda.

«Jaa, ütlesin jah. Mul on hästi kahju... Ma ei osanud seda hinnata. Mul ei olnud juuri, ma nagu põgenesin kuskile ja arvasin, et kuskil on mingi äge pärismaailm. Siis ma nägin selle «ägeda pärismaailma» ära ja hing jäi tühjaks,» ütles ta.

«Ma ei teadnud, mida ma siit Eestist leian, kui ma siia tulin. Ma leidsin hästi palju väge, leidsin enda juured, sain enda jõu tagasi ja hakkasin tegema sellist loomingut, mis on kõige ausam ja kõige tähtsam looming mu senise kunstnikutee jooksul.»

Kerli naudib nüüd elu Lõuna-Eestis metsade vahel.

«Tead, mis on eriti äge? Ma just olin paar päeva seal jälle. Käisin saunas, sumpasin lumes ja kogusin jõudu. Seal on Eesti lipp  - sinine taevas, must metsapiir ja valge lumi. Ja need miljon tähte! See oli nii mõnus,» õhkas Kerli.

«Vahel tekib tõesti selline tunne, et tahaks ära tsivilisatsiooni, aga eks mul ongi vedanud, sest minu jaoks on see valik, kui ma sinna minna tahan. Minu jaoks on see hästi tähtis, et ma saaks sinna minna,» tunnistas ta.

Kerli tutvustab Eestimaa kaunist loodust ka singli «Feral Hearts» videos, mis ilmub ametlikult 19. veebruaril.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles