Ilmatüdruk Grete Kleini lugude looja pidi kehastuma naiseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Olen laulja, ilmaneiu ja koduperenaine," loetles hiljuti Kroonikale antud intervjuus oma ameteid Kanal 2 Reporteri ilmaneiu Grete Klein.
"Olen laulja, ilmaneiu ja koduperenaine," loetles hiljuti Kroonikale antud intervjuus oma ameteid Kanal 2 Reporteri ilmaneiu Grete Klein. Foto: Sven Tupits

Reporteri ilmatüdruk, Grete Klein esitles oma uut plaati, mille lugude autor Kalmer pidi loojana kehastuma vaat et naiseks.

Grete Kleini esimene plaat on valmis ja seda esitleti Tartumaal Ülenurmel. Nii sõnad, kui ka muusika on kirjutanud ansamblist Bad Orange tuntust kogunud Kalmer Neidla, kes sõnade kirjutamiseks katsus endast üles leida selle naiseliku mõtlemisoskuse.

Kalmer Neidla: Jah, see nõuab ikka pingutust. Muusika suhtes see polegi nii raske, aga see kuidas ma sõnu sean ja kuidas see Gretele kõik esitamiseks sobiks..., seda ma pean loomulikult silmas. Ja ma pean olema kergelt ka näitleja. Ennast natuke ümberkehastama naiseks.

Grete Klein: Kuna Kalmeri näol on tegu väga andeka inimesega, siis saab ta sellega ülimalt hästi hakkama. Loomulikult panen ka mina oma panuse. Muudan alati laulu, viisi ja sõnu. Teen selle alati omanäoliseks. 

Grete Kleini esikplaadil on kokku kümme lugu, osa neist ka karaoke versioonid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles