Monika Tuvi ei heiduta vanus ega karm talv

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi
Jaan Kirsipuu ja Monika Tuvi Foto: Arno Saar/ Õhtuleht

Kaunis tantsutreener Monika Tuvi sai 8. detsembril 33-aastaseks ning sünnipäeval pidi ta päästma sõbrannat lumevangist. Monika rääkis Buduaarile, et teda ei heiduta ei vanus ega karm talv. Kaunitari sõnul on lumi ja pakane õige riietusega nauditavad!



Monika räägib, et talle meeldib selline karm talv, kuigi lumega peab võitlema ka oma sünnipäeval. «Mu sõbranna jäi Otepääl lumme kinni, aga mina sain õnneks läbi ja läksin pärast neid päästma.»

«Õnneks tuli läheduses olevast talust lahke noormees traktoriga appi. Kokkuvõttes oli lõbus seiklus, sest mingit püsivat traumat ei tekkinud ja üleüldiselt mulle selline päris talv meeldib. Ja minu meelest on ju super, et meil on neli erinevat aastaaega ja et talv on ikka talv ja suvi ikka suvi - vähemalt eelmine oli!»

Lumest väljasaamiseks soovitab tantsutreener eelkõige nelivedu ning külma vastu aitab õige riietus. «Arvan, et nelivedu aitab või siis soovitan kasutada lihtsalt kondimootorit. Riietus ja varustus peavad sellise talve puhul õiged olema, siis saab olukorda lausa nautida.»

«Mina olen oma poistega seda juba maksimaalselt ära kasutanud, sest ükspäev, kui oli sula, tegime Maciga umbes kella 12ni öösel akna alla kaks hiiglaslikku lumejänkut!»

Ka oma tähtsal päeval nautis Monika Lõuna-Eesti kaunist loodust ja muinasjutulist talve. «Uitasime looduses, rullusime lumes, sõime-jõime ning nautisime õues möllavat lumetormi ja head seltskonda - naiste pidu oli!»

Kui tähtis on aga vanus just 33aastaseks saanud Monika jaoks?

«Ausalt öeldes vanust ma nii väga enam ei tähtsusta. Olen endiselt noor ja ilus ja pärast olen siis ainult ilus - lihtne,» vastab ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles