Laupäeval esineb klubis PAI Briti uuekooli trummi ja bassi ning žanri edasilükkajaks peetud DJ Rockwell

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Briti uue põlvkonna trummi ja bassi DJ ning produtsent Rockwell
Briti uue põlvkonna trummi ja bassi DJ ning produtsent Rockwell Foto: promo

Kahekümnendal veebruaril esineb PAis Briti uue põlvkonna trummi ja bassi DJ ning produtsent Rockwell. Peale Rockwelli mängivad muusikat veel kohalikud S.I.N, HeadRead ja Alpine Dub. 

Rockwelli peetakse üheks üllatavama käekirjaga produtsendiks uute trummi ja bassi produtsentide seast. Tema lugude struktuur ja kõla on väga omanäoline ning eristub teistest hästi.

Rockwelli lugusid on andnud välja tuntud plaadifirmad nagu Digital Soundboy, Renegade Hardware, Critical ning Shogun Audio.

Kolm kuud tagasi välja ilmunud Rockwelli album «Obsolete Medium» on elektroonilise adrenaliini lask, mis segab kokku karmi trummi ja bassi elemente ning jätab lõuad kuulajatel rippesse.

Albumilt leiab ka koostöölugusid tema eakaaslaste produtsentide seast näiteks Phace´i, Sam Binga, Breakage ja Hydroglificsiga.

Rockwell on ka kuulsa BBC Radio 1 raadios üks saatejuhte. DJ-na on Rockwellile omane erinevate stiilide ning laadide ühendamine, see on ka arvatavasti põhjuseks, miks teda võib näha plaate keerutamas nii Ibiza Amnesia klubis kui Boiler Room TV´s (teatud tüüpi filmitud DJ-sett).Muide, Rockwelli lugu «Detroit» valiti ka R2 DNB 2013 hääletusel välismaiste lugude kategoorias kaheksandale kohale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles