Video! Gerlil ja Gretel säriseb romantika Genkaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Klassikokkutulek» esilinastus 17. veebruaril Coca Cola Plazas.
Anu Saagim, Grete Klein, Gerly Rosenfeld
Klassikokkutulek» esilinastus 17. veebruaril Coca Cola Plazas. Anu Saagim, Grete Klein, Gerly Rosenfeld Foto: Viktor Burkivski

Kolmapäeval, 17. veebruaril jõudis kinolinale Eesti komöödia «Klassikokkutulek», mille peaosades mängivad Mait Malmsten, Henry «Genka» Kõrvits ja Ago Anderson. Kaasa löövad ka särtsakad blondiinid Gerli Rosenfeld ja Grete Klein, kes on filmis mõlemad Genka ihaldusobjektid - üks neist on innukas groupie ja teine vana klassiõe tütar.

Pisut enne pidulikku esilinastust tegi Elu24 kaunitaridega meeleoluka intervjuu.

Gerli ja Grete, kuidas olid teil kooliajal lood alkoholi tarbimisega? Oli see üldse teema?

Gerli: No eks ikka sai enne klassiõhtut purk siidrit sisse tõmmatud. Käisin siis kaheksandas või üheksandas klassis. Vanus 14-15.

Grete: Oi issand, mina küll nii varakult ei tarbinud! Mina alustasin enne täisealiseks saamist tsutikene...

Ehk siis 17-aastaselt?

Grete: Nojah... 17 ja tuul ja torm!

Gerli: Meist ei saanud alkohoolikuid.

Kuidas teid filmi «Klassikokkutulek» mängima võeti? Teie olete veel ju nii noored! Peategelased on ikkagi vanad keskeakriisis siplevad jõmmid.

Gerli: No vana hobu tahab ka kaeru.

Millised rollid teil filmis on?

Grete: Mina olen ühe klassikokkutulekule tulnud naisterahva tütar, kes tuli sinna lihtsalt ettekandjaks appi. Nii et ma olen täiesti normaalses vanuses normaalne inimene selles filmis. Ja meil hakkab seal klassikokkutulekul Toomase aka Genkaga susisema.

Ehk siis sina oled selle vana mehe jaoks värske kaera ivakene?

Grete: Just nii.

Ja Gerli, kas sina võtad filmis jälle end paljaks?

Gerli: Mina olen samale vanamehele täpselt samasugune värske kaera tükikene nagu Grete. Kuna Genka mängib filmis bändimeest, kellel on nagu ikka, tšikid siin ja tšikid seal, siis mina olen üks neist.

Sa oled groupie?

Gerli: Jah, me oleme Toomasega ehk siis Genkaga erinevatel kontserditel väga palju kohtunud ja jah, võib siis nimetada, et olen vist tõesti groupie...

Vaata videost, mida põnevat blondiinid veel seoses filmivõtetega Anule pajatasid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles