ABBA muusika kontserdi piletid on otsa saamas

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koit Toome ja Mihkel Mattisen
Koit Toome ja Mihkel Mattisen Foto: Marina Puškar

ABBA muusika lisakontsertile Tartus on piletid välja müüdud, Pärnu esinemisele on saada veel mõned üksikud piletid, Tallinna Linnahalli pileteid veel jätkub.

Kontserdid toimuvad vastavalt 22.-24. oktoobrini Pärnus, Tartus ja Tallinnas.

Võrreldes suviste kontserditega on kavva viidud uuendusi. Näiteks esmakordselt kõlavad töötlused hittidest «Chiquitita», «I Do, I Do, I Do» ja «Fernando».

«Kõige valusamat vatti prooviperioodil saan ilmselt mina,» ütles Koit Toome, üks seitsmest kontserdil esinevast Eesti tippartistist. «Kuna suvel esines minu asemel Tanel Padar, siis on mul vaja teistele proovides järele jõuda,» lisas laulja.

Ka teised laval üles astuvad artistid – Lenna Kuurmaa, Ines, Dave Benton, Ivo Linna, Marju Länik ja Gerli Padar – valmistuvad esinemisteks aegsasti.

«Kontsertsari on Eesti esimene suurejooneline tribuut ja kummardus popmuusika ühele alustalale ABBAle,» ütles kontserdi kunstiline juht Mihkel Mattisen. «Me töötame kõvasti, et anda võrreldes suvise esinemisega veelgi paremad etendused kolmes Eesti linnas,» lisas Mattisen.

Proovid Eesti artistidega algasid eile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles