Kaaslased askeldasid üksikvanemate kodudes

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Rutt Toomsalu
Saate «Üksikvanem otsib kaaslast» osaline Rutt Toomsalu Foto: Kanal 2

Kolmapäevaõhtuses Kanal 2 saatesarjas «Üksikvanem otsib kaaslast» käisid osalised seiklemas ning külastasid üksteise kodusid.

Reinul oli naistega teine kohtumine ning nad käisid Tallinna lauluväljaku tuletornist alla laskumas. «Karta ei ole vaja, kui kukud, ega siis ellu jää,» lohutas Rein naisi.

Galina pelgas alguses laskumist, kuid kui kõik teised olid selle ära teinud, võttis ta julguse kokku.

Rein rääkis, et talle meeldivad töökad ja tegusad naised, kes saavad elus hakkama.
Ta ütles, et kõik naised olid armsad ja toredad, kuid tal ei klappinud Mairega ning saatis ta välja. Nad lubasid sellegipoolest sõpradeks jääda.

Leena kutsus Kristjani, Kaido ja Taavi endale külla. Taavi hakkas kohe askeldama ning parandas köögis seinakontakti ära. Teised kaks noormeest olid moraalseks toeks ning rääkisid teises toas juttu.

Kristjan rääkis, et otsib püsisuhet ning Leena on täiesti arvestatav kandidaat. Ta oli enesekindel ning arvas, et isegi Taavi parandamistööd ei kahandanud tema häid šansse. Leena ei olnud veel valmis kedagi saatest välja saatma.

Veljo korteris on remont tehtud vaid ühes toas ning kaaslaste abi kulus igati ära. Naised ajasid töötunked jalga ning hakkasid vana tapeeti maha kiskuma ja koristama.

Veljo arvates olid nad kõik väga tublid ning ta valib lõpuks selle, kellega tal võiks tulevikku olla. Ta saatis välja Eleni, sest too oli natuke liiga tagasihoidlik.

Rutt viis Mihkli ja Jaagu Otepää seiklusparki turnima. Mihkel läbis raja ning tunnistas hiljem, et kardab hullult kõrgusi, aga seekord millegipärast kadus hirm ära. Rutt oli natuke pettunud, et Jaak aktiivsemalt ei osalenud, kuid kinnitas, et see ei saa määravaks.

Pärast näitas Jaak Rutile enda maamaja, kuhu asus elama kaks aastat tagasi. Rutt arvab, et kodu räägib inimese kohta nii mõndagi. Jaagu kodu pidas ta väga ilusaks, kuid nentis, et selles on ka kõvasti naisekätt tunda.

Rutil pole maatöö vastu midagi, kuid alaliselt ta maale elama ei tuleks.

Ta rääkis, et mehel peaks olema elus mingid sihid või ambitsioonid ja talle tundub vahel, et nad ekslevad ringi ja ei mõtle tagajärgedele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles