Galerii: Eesti moeblogijad soovitavad kevadeks klassikalisi värve ja tegumoode

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti populaarsed moeblogijad Stella K. Wadowsky, Anna Elisabeth Kaljuvee ja Iris Tomson valisid oma lemmikuteks lohakalt elegantsed kampsunid ja klassikalise must-valge värvikoosluse.  

Stockmanni kaubamaja tõi turule uue linnalikule ja modernsele naisele suunatud rõivabrändi cut & pret ja oma lemmikud uuest kollektsioonist valisid välja Eesti tuntumad moeblogijad. Elustiiliblogi Stellarium autori Stella K. Wadowsky pilku haarasid elegantselt lohakad kampsunid, mida saab igapäevaselt kanda kontoris.

Foto: Stockmanni kaubamaja

«Lihtsuses peitub võlu ja lihtsate riiete võlu on omakorda see, et neid saab tuhande ja ühe asjaga omavahel miksida,» rääkis Stella, kes valis välja ka ideaalselt istuva argikleidi. «Sõltuvalt aksessuaaridest võib selles kleidis alustada hommikut või minna hoopis õhtusöögile, samuti leidsin mõnusalt sooja ja samas igati elegantse kudumi, mis sobib nii teksadega kui ka kleidiga, kõrgete kontsadega ja kummikutega. Sellisele kudumile on minu garderoobis alati koht olemas,» rõõmustas Stella.

Moeblogija Anna Elisabeth Kaljuveele meeldisid enim lihtsad, minimalistliku joonega rõivad.

Foto: Stockmanni kaubamaja

«Ehkki kogu kollektsiooni võib minimalistlikuks nimetada, jäi minu pilk pidama sirge lõikega mustadel pükstel ja vestil, klassikalisel mantlil ja lihtsatel valgetel toppidel, mida on võimalik igapäevaselt vähemalt kümnel eri moel kombineerida,» rääkis Anna Elisabeth, kelle lemmikuks on klassikaline must-valge värvikooslus. «Kollektsiooni beež trench-mantel peaks olema aastaringselt iga naise riidekapis,» lisas Anna Elisabeth.

Stockmanni stiiliblogija Iris Tomsoni sõnul on cut & pret rõivad kandmisel mõnusalt mugavad ja taskukohaste hindadega.

Foto: Stockmanni kaubamaja

«Valisin välja komplekti, millega saab päeva alustada kontoris ning lõpetada õhtusöögiga - ideaalsed kiire elutempoga naisterahva jaoks. Pika vesti, mis muudab figuuri sihvakamaks ja on hetkel kuum moetrend, sobitasin valge pluusiga, mis päästab alati erinevates olukordades ja viigipükstega, mis sobisid hästi figuuriga. Ilmele lisasin vürtsi salliga, mida saab soovi korral vesti asemel õlgadel kanda ja mis sobis imeliselt valitud kingapaariga,» kirjeldas Iris.

Stockmann Design Studio moelooja Johanna Salovaara poolt disainitud uus naistemoe rõivabränd on suunatud naisele, kes on enesekindel, armastab klassikat, kuid vürtsitab lihtsaid põhirõivaid omapäraste mustrite, tekstuuride ja aksessuaaridega. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles