Video! Genka: olin kuni üheksanda klassini jobu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henry Kõrvits ehk Genka
Henry Kõrvits ehk Genka Foto: Kanal 2

Sel nädalal linastuva uue Eesti filmi Klassikokkutulek peategelased meenutavad tänases Radaris oma endises koolimajas noorusaega. Kunagisi lolluseid tuletavad meelde räppar Genka ehk Henry Kõrvits, näitleja Mait Malmsten ja näitleja Ago Anderson.

Henry Kõrvitsa endise klassiõe Elo Selirannaga kohtudes selgub, et filmis kehastatav naistemehe roll on Henryle juba kooliajast tuttav.

«Ta oli kohutavalt populaarne. Ma arvan, et 1-9. klassini meil ei õnnestu klassist leida ühtki tüdrukut, kes vähemasti päevagi Kõrvitsasse armunud ei olnud. Tore tögamise teema oli ikka - Kõrvits ja tema naised,» naerab Elo Selirand. Henry peab seda tõsiasja tunnistama. «Ma ei ole kunagi olnud selline single guy, mul on kogu aeg olnud mingisugune pruut või asi. Mina enda arust olin ikka väga pühendunud suhteinimene, aga ilmselt ei tulnud see hästi välja,» kommenteerib endise klassiõe sõnu Henry Kõrvits.

Foto: Kaader filmist Klassikokkutulek

Saates meenutab Mait Malmsten, kuidas nad raadioruumis Lõunamaist jõid ning päevavalgele ilmub ka Ago Andersoni lai ampluaa kooliaja hobidest.

«Radar» on eetris täna kell 20:30 Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles