Galerii: iluüritus Navy Studios näitas, kuidas punasel vaibal hea välja näha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud laupäeval 13. veebruaril toimus ilu- ja koolituskeskuses Navy studio, aadressil Pärnu mnt 69 üritus, pealkirjaga Red Carpet Look.

Paljud unistavad sattuda punasele vaibale. Ja need, kes on sattunud kaamerate vaatevälja ei ilmu sinna alati täiuslikus kuvandis! Eksperdid moe ja ilu valdkonnast tutvustasid külalistele ideaalse kuvandi reegleid. Et olla täiesti valmis punaseks vaibaks, on vaja vaid ühte - usaldada professionaali.

Foto: Navy Studio

Stiilist, õhtukleitide peensustest ja riietuse variatsioonidest rääkis stilist ning moeblogija Lucine Ayanian. Ideaalse meigi reegleid ja saladusi tutvustas jumestaja Meelis Krik. Kuidas aga luua soengu õiget vormi ja tekstuuri, sellest rääkis stilist-juuksur Sergei Rakovski.

Foto: Navy Studio

Ürituse käigus esitleti kolme kuvandit, mis olid loodud professionaalide poolt. Õhtu jooksul näitasid modellid (Gloria, Erika Anneli, Kati) kutsutud külalistele meistrite tehtud jumestust, soengut ning samuti pidulikuks ürituseks valitud kleite.

Foto: Navy Studio

Õhtu lõpuks loositi külaliste vahel välja auhinnad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles