Kertu Jukkum alustas oma elu muutmisega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Kertu Jukkum Embassy Of Fashion loomingus
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas, Kertu Jukkum Embassy Of Fashion loomingus Foto: Erlend Štaub

TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum hakkab silma tervisliku eluviisi pooldajana, aga sellega pole staar veel lõpetanud - käsil on uued muudatused.

«Mitte et midagi oleks valesti, kuid saavutada iseenda parim versioon on piisavalt innustav. Boonusena mahtuda lemmikdisaineri Aulikki Puniste kleiti kui valatult ning olla igati valmis suvehooajaks,» teatas staar Facebookis, et alustab muutustega.

«Spordikuu algas. Kuu vältel võtan ette kolm kuni neli tunniajast ujumistrenni Kalev SPAs. Just seal, sest viiekümne meetrised ujumisrajad annavad ideaalse võimaluse keskenduda ujumisele ja mitte pidevale keerutamisele,» teatas Jukkum, et alustab ujumistrenniga.

«Teised olulised piirangud puudutavad alkoholi ja mõistagi suhkrutooteid. Esimesest loobun täielikult, teise osas annan endast parima. Toitmises jälgin nagu ikka toitumisspetsialisti Margus Silbaumi soovitusi ehk laias laastus on toidukordi viis päevas, kolmetunniste vahedega.»

Inspireeriv, kas pole?

Muutused algavad täna. Mitte et midagi oleks valesti, kuid saavutada iseenda parim versioon on piisavalt innustav....

Posted by Kertu Jukkum on Sunday, 14 February 2016
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles