Fassbender ja ta elukaaslane keeldusid kaamera ees suudlemast

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Fassbender
Michael Fassbender Foto: SCANPIX

Briti filmiakadeemia Bafta galal 14. veebruaril osales rida staare, nende seas ka Saksa-Iiri näitleja Michael Fassbender ja ta väidetav elukaaslane, Rootsi tõusev täht Hollywoodis Alicia Vikander.

Bafta õhtujuht, komöödianäitleja Stephen Fry lasi kaameramehel uurida, kas saabunud külaliste seas on paare, kuna on valentinipäev, mida seostatakse romantikaga. Talle jäid siis silma Fassbender ja Vikander.

Rootslanna ja iirlane naeratasid kaamerasse, kuid keeldusid kaamera ees suudlemast. See stseen osutus nii kummaliseks, et BBC One ei lasknud seda hiljem eetrisse. Sellegi poolest jäädvustasid kohalonud Fassbenderi ja Vikanderi käitumise ning see levis sotsiaalmeedias.

Olukorras päästsid Stanley Tucci, Leonardo  DiCaprio, Cuba Gooding Jr ja Maggie Smith, kes suudlesid meeleldi. Sama tegid ka Julianne Moore, Bryan Cranston, Rebel Wilson ja Eddie Izzard.

Vikander ja Fassbender mõlemad olid saanud Bafta nominatsiooni, kuid ei saanud auhinda. Neid on viimasel ajal tihti avalikkuses koos olnud näha, kuid nad ei ole kinnitanud, et on paar.

Bafta meespeaosa auhinna sai Leonardo DiCaprio, kes kehastab tõsielul põhinevas filmis «Mees, kes jäi ellu» (The Revenant) karusnahakütti, kes tõesti karmides oludes ja reedetuna ellu jääb. Naispeaosa auhinna sai Brie Larson rolli eest filmis «Room».

Kuid Vikanderil ja Fassbenderil on võimalus saada 28. veebruaril Oscari auhind. Vikander sai naisekõrvaosatäitja Oscari nominatsiooni rolli eest filmis «The Danish Girl» ja Fassbender sai meespeaosa nominatsiooni Steve Jobsi eluloofilmi rolli eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles