George Clooney on eluga rahul

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Clooney
George Clooney Foto: Reuters / Scanpix

Kuu aega tagasi Veneetsia filmifestivalil esilinastunud teose «Michael Clayton» peaosatäitja George Clooney on vaikselt oma elu ohjad enda kätte haaranud.

Kui mees võttis kunagi vastu rolle, mida talle pakuti, isegi kui tegemist ei olnud just kõige suurepärasema teosega, siis viimasel ajal on Hollywoodi staar ise oma saatust määrama hakanud, kirjutab Showbuzz.

Clooney seletab, et kõige mugavam on kööstööd teha sõpradega, keda saab usaldada, pidades silmas näiteks tihedasi kaasnäitlejaid Matt Damonit ja Don Cheadle’i.

«On olemas suur hulk näitlejaid, kes on filmis tõsiselt head aga nad panevad kõik ülejäänud enda ümber kannatama, sest nad peavad ainult ennast väga tähtsaks. Mõned elavad maailmas, kus asjad lihtsalt peavad halvasti olema ning teised peavad õnnetud olema, selleks, et enda esinemist paremas muuta. Ja kui sa leiad mõne inimese, kes ei ole sellise suhtumisega, siis sulle hakkab meeldima nendega koos töötamine,» kirjeldab Clooney värvikat näitlejate seltskonda.

«Teine naljakas asi on, et kui sa saad kuulsaks, siis inimesed kipuvad sinu ümber kikivarvul käima. Aga meie ei pea seda õnneks tegema, Matt ei anna mulle armu ega ka mina talle. Ja seda selle pärast, et nii on väga lõbus.»

George Clooney on oma energia suunanud töösse. Ta teab isiklikust kogemusest, kui habras võib olla kuulsus ning seetõttu näeb ta praegust aega, kui hetkevõimalust teha just selliseid filme, nagu süda ihaldab.

«Mu tädi Rosemary oli kunagi maailma kuulsaim staar ja siis äkki toimus pööre, rock 'n' roll läks moodi ning pop-muusikat enam ei kuulatud. Ega tema sellepärast halvemaks lauljaks muutunud. Õigupoolest sai temast veelgi parem laulja aga see ei lugenud midagi. Asjaolud muutuvad,» seletab Clooney.

Lõpetuseks lisab veel maailmakuulus näitleja, et ta kavatseb inimesi sundida tegema filme, mida nad teha ei taha. «Uskuge mind, keegi ei julgustanud meid tegema filme «Good Night, and Good Luck», «Syriana» või «Solaris». Minu jaoks seisneb idee selles, et mulle on antud teatud periood, mille jooksul olen suuteline inimesi sundima filme tegema ja ma ei tea kaua see kestab. Niiet ma olen hetkel kui hullumeelne, üritades võimalikult palju selliseid filme käiku lasta, mida ma tahaks näha tehtavat.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles