Ema hoidis alles 20 aastat tagasi kirjutatud poja kirja, milles on paar täpset ennustust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Vida Press

Ameerika Ühendriikides New Jerseys Wallingtonis elav Christopher Janitz sai 10. veebruaril 29-aastaseks ja ema kinkis talle midagi üllatavat – ta enda poolt 20 aastat kirjutatud kirja, milles ta kirjeldab elu 2016. aastal.

Mehe sõnul anti neile kolmandas klassis kodutööks kirjeldada, milline võib olla elu 20 aasta pärast, edastab ABC News.

«Hiljem unustasin kirjutatu, vahel keegi tõstis teema, et milline on elu tulevikus ja siis läksid mõtted mu enda ennustusele. Ma ei arvanud, et ema selle alles hoiab,» teatas ameeriklane.

«20 aasta pärast ehk 2016. aastal ei ole maapinnal sõitvaid autosid, vaid on lendautod. Koolimaju ei ehitata enam kivimaterjalist, vaid metallist ja klaasist ning need on huvitavate kujudega. Erinevates ametites, näiteks politseis ja ostukeskustes kasutatakse palju roboteid. Samuti ei ole enam tavalisi kirjutuslaudu ega –aluseid, vaid need on kõik arvutid, millel on ka kummalised «pliiatsid». 2016. aastal olen 29-aastane, minu õde on 32-aastane ja ema 63-aastane,» seisis kirjas.

«Tegelikkuses on nii mõnigi ennustus teoks saanud, sest ostukeskustes on olemas selvesüsteem, politsei kasutab pommiroboteid ning iPadidel on kirjutuspulk. Olen uhke minu üheksa-aastase enda üle,» muigas ameeriklane.

Mehe sõnul tegi ema õigesti, et ta ennustuse alles hoidis, sest see on nüüd tema jaoks reliikvia.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles