Loe, kuidas tähistab Eesti Vabariigi aastapäeva Vaiglate pere?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas. Marie Vaigla ja Raul Vaigla
Eesti Muusikaauhinnad 2016 melu ja gala Nordea Kontserdimajas. Marie Vaigla ja Raul Vaigla Foto: Erlend Štaub

Legendaarse Ultima Thule basskitarristi Raul Vaigla muusikute peres saabub Eesti Vabariigi aastapäev koduselt televiisori ees paraadi vaadates ning kui õhtu ei ole just töine, siis jälgitakse kindlasti ka presidendi vastuvõttu. 

„Kindlasti ei saa me ilma muusikata. Juba aastaid oleme toreda traditsioonina andnud koos Urmas Lattikase ja erinevate lauljatega Kiviõlis päevase kontserdi Vabariigi sünnipäeva auks,“ rääkis Raul Vaigla.

Lauljast tütar Marie M. Vaiglaga ei satu isa just sageli koos esinema, kuna mõlemal on omad tegemised. Seda rõõmustavam on nende ühine ülesastumine 20. veebruaril Viru Keskuses toimuval muusikasündmusel „Eesti Heli“, mis on pühendatud andekatele Eesti muusikutele ja Eesti Vabariigi aastapäevale. „Esitame oma tuntud lugusid, aga ka sõprade ja kolleegide loomingut. Kuna poeg Robert on Trafficuga hõivatud, siis esineb meiega koos suurepärane kitarrist Jonas Kaarnamets,“ tutvustas Raul publikut eesootavat muusikaelamust.

Foto: Erakogu

Raul ja Marie M. Vaigla muusika austajad on oodatud neid kuulama laupäeval, 20. veebruaril kell 12.00 Viru Keskuse aatriumisse. Üritus on muusikasõpradele tasuta. Rohkem infot ürituse kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles