Mees kes ei taha normaalset pereelu, on loll?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taagepera.
Rein Taagepera. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees.

Mida tähendab tänapäeval kahe armastaja liit – kas see võiks olla pigem ametlik või mitte?

Just nii küsivad tänaõhtuses Kanal 2 erisaates «Avameelselt abielust», uurivad ajakirjanikud - kaksikõed Elo Mõttus-Leppik ja Katrin Tibar. 

Mis muutis Vilja ja Edgar Savisaare kooselu jätkamise võimatuks? Miks ei ole Inga Alliku elukaaslane Toomas Lunge ikka veel tema kätt palunud? Mida loodab uuelt abielult Kati Murutar? Miks eelistab Andres Peets vabaabielu?

Suhted, petmine, armumise keemia, abielu versus vabaabielu - kõik see on tänaõhtuse saate teemaks, lubab saatejuht Elo Mõttus.

Saates öeldakse ka otsekoheselt välja seisukohti, mille puhul tavaliselt vaikitakse, kas siis kellegi mugavuse huvides või ühiskondliku surve tõttu.

Suhtekorraldaja Janek Mäggi arvates on Inimese seksuaalsus lihtsalt instinkt. Samas lisab ta, et see on siiski kontrollitav instinkt. «Ma arvan, et osa inimesi käituvad nagu koerad. Nad ei suuda oma instinkte kontrollida. Ja võib-olla see ongi põhjus, miks on nii palju lahutusi,» on Mäggi otsekohene.

Politoloogiaprofessor Rein Taagepera arvates on mees, kes ei taha normaalset pereelu elada, aga lihtsalt loll.

Mida arvad asjast sina?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles