Vaata: Barthol Lo Mejor avaldas 90ndate nostalgilise muusikavideo, mille värvikad kaadrid näitavad Tartu ööelu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barthol Lo Mejor avaldas suvise muusikavideo "Hollywood"
Barthol Lo Mejor avaldas suvise muusikavideo "Hollywood" Foto: promo

Energiline “Hollywood” on 90ndate nostalgiline muusikavideo, mille värvikad kaadrid näitavad suvist Tartu ööelu. Video autor, Barthol Lo Mejor, tutvustab sellega oma värsket singlit.

Singli “Hollywood” video valmis üle 20 inimese koostööl, sealhulgas operaatoriks Jarmo Nagel. Peale artisti enda, on videos näha ka teisi kohaliku elektroonilise muusika tegelasi. Video positiivne meeleolu tõstab esile Tartus ööelus valitsevat house ja techno skeenet. Stiililt segabki “Hollywood” endas acid house’i ja kaasaegset electro house’i.

Foto: Erakogu

Barthol Lo Mejor on elektroonilise muusika produtsent ja DJ, kes tegelenud sellega tänaseks juba 12 aastat. Sama palju on ka helikogumikke, millel on esindatud tema looming. Barthol on aktiivselt esinenud mitmel pool Euroopas, kodumaistel alternatiivfestivalidel ning ka Tallinn Music Weekil. Tema isikupärast stiili on ära märgitud ka MTVs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles