R2 Unistuste Bändi koosseis: Padar, Raud, Rannap, Rajasaare, Norman ja Paul Oja

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Oja ja Genka
Paul Oja ja Genka Foto: Artur Sadovski

5. jaanuari õhtul astub Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal Eesti Raadio esimeses stuudios lavale rahva poolt valitud unikaalne kooslus – vaid üheks korraks kokku tulev Unistuste Bänd.

«Bänd nagu muiste! Nagu maailmalõpp hakkaks tulema ja viimased mehed on alles. Kuna aastal 2012 pidi kõik läbi saama, siis on see ju ilus lõpp R2 Aastahitile ja Unistuste Bändile,» muheles Unistuste Bändi seekordne laulja Tanel Padar, kes on enamusega valituist ka varem lava jaganud.

Unistuste Bändi kitarristiks valitud Mihkel Raud sõnas, et see teade tuli talle suure ootamatuse ja üllatusena. «Pole endast kui kitarrimängijast rohkem kui kümme aastat mõelnud miskit ja nüüd on seda enam põhjust ja rõõmu mõelda. Ja ka Rannapiga on meil võimalik uues olukorras piike murda.»

Nimelt astub rahva soovil klahvpillide taha Rein Rannap. «See bänd on nagu «luik, haug ja vähk», sest igaüks on pärit erinevast sfäärist ja küllap ta sinnapoole, kodupoole, ka sikutab... Eks näis, kas keegi jaksab kõvemini tõmmata, et me oma seadega ikka liikuma saaksime,» kommenteeris Rannap.

Tänavuses etteastes valitseb trumme Kosmikutest teada-tuntud Kristo Rajasaare. «Tundub, et Unistuste Bändi vanuserekord on püstitatud! Ilmselgelt on sel aastal nõuks võtnud hääletada küpsed naised ja selle üle, et just mina nende valik olen, on mul loomulikult äärmiselt hea meel!» teatas Rajasaare.

Dramamamas, Ott Leplandi ja Mikk Saare bändides bassikitarri mängiv Viljar Norman on siiralt rõõmus, et talle selline õnn sülle kukkus: «Vapustavalt kõva koosseis – kõik on legendaarsed supermehed! Olles jälginud eelmisi Unistuste Bände, siis just nende tänavuste muusikutega on eriti äge koos laval olla.»

Muu instrumendi mängijana soovib rahvas seekord näha DJ Paul Oja Toe Tagist, kes on meeldivalt üllatunud, et ta valituks osutus. «Väga tore ja olen meelitatud. On suur au selliste tegijatega koos musitseerida. Loodan, et mul on sinna projekti midagi anda, seda omalt poolt täiendada ja saada vastu lahe kogemus, » rääkis Paul Oja.

Unistuste Bänd esineb ning Eesti vanima ja suurima muusikaalase rahvaküsitluse Raadio 2 Aastahitt võitjad selguvad ja pärjatakse kolmapäeval, 5. jaanuaril toimuval auhinnagalal Eesti Raadio esimeses stuudios, millest publik saab osa ERRi tele-, raadio- ja internetiotseülekande vahendusel.

R2 Aastahitti saab hääletada aasta lõpuni internetis: www.R2.ee/aastahitt

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles