Nädalavahetus Suhkrumollis toob kokku Eesti klubikultuuri tipud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnadžungli 20. juubel Pärnus: esinesid Suur Papa, Pok ja Ingmar Gailit
Linnadžungli 20. juubel Pärnus: esinesid Suur Papa, Pok ja Ingmar Gailit Foto: Madis Sinivee

Tallinna vanalinnas asuv baar Suhkrumoll alustab pidudega juba tänasest, kui Tallinna vanalinna trendikas baaris astub lavalaudadele artist, keda pikemalt ei pea tutvustama: Arop (Suur Papa). 

Reedel, 12. veebruaril toimub aga reggae, ragga ja dancehall-kultuuri arendav sündmus Bashment, mis on Eesti pikima traditsiooniga reggae-dub-pidu. Bashment - Estonia ja Bashment KingzSound aitavad avastada reggae ja Kariibi mitmekesise muusika erinevaid tahke. Seda põnevat kultuuri tutvustades on Bashment meeskond järjepidevalt muusikasõprade ette toonud huvitavaid ja erilisi, tuntud ja tunnustatud artiste nii Eestist kui välismaalt, osa neist oma muusikutee alguses, teised juba loometegevuse tipus või oma valdkonna legendid.

Lisaks Bashment´i alustugedele, Ringo Ringveele ja Tarrvi Laamannile kuuluvad kollektiivi ka J.O.C. ning Dice Rudy.

Bashment´i korraldav kooslus on tegutsenud juba 1998. aastast. Mida Bashment KingzSound reggae muusika all mõistab, seda on võimalik teada saada, kui kuulata «Bashment FM» saadet Raadio 2-s.

Seekordse Suhkrumolli Bashmentil teeb debüüti Chaozlevel, kes on Eesti esimese ja ainukese reggae/dub plaadfirma Strictly Dub Records (vinüülid) omanik ning DJ.

Foto: promo

Laupäeval, 13.veebruaril, tõmbab peo käima elektroonilise muusika kollektiiv Cartoon, kes astub üles ka Eesti Laulul. Cartooni toetab DJ Centron. Uksed avatakse kell 19:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles