Saada Raadio 2 hommikuprogrammile oma äge klassipilt ja võida kinoseanss filmile «Klassikokkutulek»

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Komöödiafilm «Klassikokkutulek»
Komöödiafilm «Klassikokkutulek» Foto: Pressimaterjalid

Raadio 2 hommikuprogrammi saatejuhid Indrek Vaheoja ja Kaidor Kahar käivitavad fotokonkursi, mille võitja pääseb terve klassiga kinno vaatama värsket komöödiafilmi «Klassikokkutulek».

Kui Sinul, vähemalt 14-aastasel endisel või praegusel õpilasel, on lahe klass ja Sa tahaksid koos oma endise või praeguse klassiga minna vaatama värsket komöödiafilmi «Klassikokkutulek», siis lavasta või otsi üles oma klassist vahva foto ja saada see koos lühikirjelduse ning oma kontaktandmetega aadressile hommikuprogramm@err.ee.

Oodatud on ka kõik juba aastate või aastakümnete eest tehtud klassipildid. Nii võibki «Klassikokkutulekust» saada põhjus üle aastate taas kokku saada.

Hommikuprogrammi meeskond selgitab välja kõige lahedama klassipildi ning võitjaklass pääseb järgmisel neljapäeval, 18. veebruaril, kell 19.30 Coca Cola Plazasse filmi «Klassikokkutulek» eriseansile. Veel enne seanssi tehakse võitjatele ka mõnus ekskursioon raadiomajas.

Konkursi võitja selgub juba järgmisel kolmapäeval Raadio 2 saates «Draiv».

«Klassikokkutulek» on uus Taani formaadil põhinev Eesti komöödiafilm, mille peaosades säravad Genka, Mait Malmsteni ja Ago Anderson.

Isuäratavat klippi filmist saad vaadata siin:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles