Sõpruses toimub Eesti esimene koertekino

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Kino Sõprus

Esmaspäeval 20. detsembril kell 18.30 on kinos Sõprus Eesti esimene sülekoertele ja nende omanikele mõeldud filmiseanss, kus esilinastub verivärske dokumentaalfilm «Moekoer».

Kinno on oodatud kõik oma neljajalgsete sõpradega ja loomulikult võivad filmi vaatama tulla ka kõik need, kel koera kaasa võtta pole.

Pooletunnine dokumentaalfilm heidab pilgu Eesti sülekoerte glamuursesse maailma, kus koerad pole lihtsalt koerad vaid staatusega isiksused. Filmi peategelasteks on perenaised Nele ja Marina ning sülekoerad vene toyterjer Vishenka ja yorkshire terjer Bellerd Öre Extreme Beauty ehk lihtsalt Nufi.

Koerad ja perenaised astuvad vastu elu keerdkäikudele, unistavad koos moekaima sülekoera tiitlist ja otsivad ideaalset peigmeest. Kuhu koeralugu täpselt välja jõuab, näeb juba kinos.

Filmis on ka episood sel sügisel Solarise Keskuses toimunud ülimenukast koerariiete moeshowst «Moekoer 2010».

Dokumentaalfilmi režissööriks on Moonika Siimets ja produtsendiks Mari Kallas produktsioonifirmast Osakond.

«Moekoer»on valminud sarjas Eesti Lood ning filmi valmimist toetasid ERR, EFSA ja Eesti Kultuurkapital. Film on eesti ja vene keeles ning inglise keelsete subtiitritega!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles