Kingahullud on oodatud laupäeval Überblingenisse

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kingahullud on oodatud laupäeval Überblingenisse
Kingahullud on oodatud laupäeval Überblingenisse Foto: Club Von Überblingen

Sellel laupäeval, 18.detsembril, alustab Club von Überblingen uut üritustesarja FASHION FREAKS! Esimesel üritusel on erilise tähelepanu alla võetud seksikad kingad.

Moepidu alapealkirjaga „Kingafetish“ kutsub kõiki vaatama ainulaadset ööklubisse ehitatud kingabaari, kus joodav kraam on asendunud ilusate kingadega. Baaris annavad kuuma eriti seksikad tüdrukud, kelle jaoks on vesi OUT ja shotid IN!

Laval „Tuhkatriinu show“, kus otsime uutele kingadele omanikke. Võib-olla jalutad just Sina sel õhtul koju uute seksikate kingadega.

Lisaks saavad peo ilusaimad kingad pärjatud MilanFashionFreaks kaupluse kinkekaartidega

18.detsembri õhtul toimub ka terve kuu kestnud Pisangi auhinnaloos, kus loosime kõigi Pisangi ostnute vahel välja 5000 kroonise Novatoursi reisitseki, millega võitja saab vabalt valitud sihtkohta kuuma päikest nautima minna. Tseki lunastamiseks peab võitja klubis kohal olema ehk siis suurim võiduvõimalus on sellel õhtul klubi külastavatel inimestel.

Reedel, 17.detsembril ootame teid kõiki aga Koit Toome live-kontserdile!


Nädalavahetus Überblingenis tuleb auhinnarohke! Näeme lahedaimal live-kontserdil ja seksikaimal moeüritusel.

Naistele on sissepääs südaööni tasuta!

www.uberclub.ee

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles