Deja Vu lennutab külastajad Hiina Tuliahvi aastat tervitama

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deja Vu Vanaema kostitas suure ja värvika Halloweeni peoga
Deja Vu Vanaema kostitas suure ja värvika Halloweeni peoga Foto: Maksim Toome

Juba sellel reedel, 12.veebruaril, kutsub Tallinna lounge endaga põnevale reisile! Lounge Deja Vu külastajatele antakse sel reedel võimalus rännata Deja Vu Goes to China peo raames maailma ühte eksootilisemasse ning salapärasemasse paika- Hiina! Hiina kalendri järgi sai alguse Tuliahvi aasta, mis toob endaga kaasa õnne, elunautimise ja värvika peoaasta.

Just selline lõbusatest ja värvikatest pidudest tulvil aasta algab sel reedel Lounge Deja Vu'st, kus pidulisi võtavad vastu tuld purskavad lohed, hiina laternad, õnneküpsised ning tõelised hiina kaunitarid! Reisi aitab lõbusamaks muuta Bacardi! Juba sellel reedel, 12. jaanuaril viib Lounge Déjà Vu koostöös Bacardiga otse Hiina suurimale tänavafestivalile, kus tervitada ühiselt Hiina uusaasta saabumist. Pidulisi ootavad idamaised kaunitarid, müstilised kokteilid ja kogu Aasia salapära!

Deja Vu Goes to.. on lounge Deja Vu kõige populaarsem üritustesari, mis toob alati kohale võimsad esinejad ning rohkelt rahvast.

Koge tõelist eksootikat juba sellel reedel ning võta ette üks pöörane seiklus Hiinasse! Rohkem infot peo kohta leiad siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles