Paide keskväljakule kerkib reedel lumelinn

Merili Nikkolo
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Elmo Riig / Sakala

Reedel ehitatakse Paide noortekeskuse, Paide spordi- ja tervisekeskuse ja Paide kultuurikeskuse eestvedamisel kesklinna lastele rõõmuks lumelinn.
Lumelinnaehitus algab kell 13 ja tööd lõpevad kell 17. Lumi tuuakse keskväljakule neljapäeva öösel ning reedest on keskväljaku ring osaliselt suletud ehk siis enam ei saa teha ringi, vaid kõik autod sõidavad Konsumi eest läbi.

Lumelinna mõtte algataja abilinnapea Piret Sapp lausus, et lumelinna on oodatud ehitama 6–8liikmelised võistkonnad. «Osalejatel palume end varustada töövahenditega, korraldajad garanteerivad lume,» lisas ta.

Kuuma jooki pakub Reval Kondiitri kohvik, maitsva supiga kostitab Liisu Söögituba. Lumelinna ehitusel peab silma peal žürii, kes paneb välja põnevamatele ehitistele eriauhinnad.

Lumelinna ehitajad peavad endast teada andma vähemalt neljapäeva keskpäevaks telefonil 384 9130 või 5556 4244 (Ülle Laas). «Registreerujail palume täpsustada ehitatava objekti nimi ja lumekoguse erisoovid,» lisas Sapp.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles