Kuidas saada rikkaks ja oma sissetulekud kasvama panna?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naisinvestor Katrina Mäeorg
Naisinvestor Katrina Mäeorg Foto: Kanal 2

Rikkaks saada ja palmi all puhata - kas me mitte kõik ei sooviks sinna jõuda? Radar tutvustab inimesi, kes on leidnud valemi palgapäevast palgapäevani elamise asemel endale mugava äraoleku tekitamiseks.  

Tudeng Reimo Oja jagab oma kogutud tarkust juba ka teistele rikastumishuvilistele. «Mul on hetkeseisuga täpselt kaks aastat puudu sellest, et ma võiksin niiöelda jalad seinale visata,» ütleb ta. Tema on tulevasele jõukusele aluse pannud kinnisvarasse investeerimisega.

Regulaarselt koos käiva naisinvestorite klubi liige Maia Ohtla on enda jaoks sõnastanud selge eesmärgi. «Kümme aastat on selline maksimumaeg,» ütleb ta. «Ei pea tingimata palgatööga ennast lõhki rebima elu lõpuni. Saab ka teistmoodi»“ räägib teine naisinvestor Katrina Mäeorg.

Investeerimisõpiku autor Jaak Roosaare ütleb, et rikkuse poole liikumine nõuab valikute tegemist. Tema soovitab igast palgast pool igakuiselt kõrvale panna. «Igasugune järelmaksuga televiisor on see, mis sind rikkaks saamisest eemale viib. Kui sul ei ole raha piisavalt, et lubada televiisorit, siis ära osta,» soovitab ta.

Foto: kanaol 2

Täpsemaid nippe, kuidas tavalise palgaga jõukaks saada, vaata täna õhtul «Radaris» kell 20:30, Kanal 2-s.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles