Carola Madis igatseb kodumaiseid sööke

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu ja Carola jagasid Tammsaare pargis tasuta staffi 26.06.08.
Anu ja Carola jagasid Tammsaare pargis tasuta staffi 26.06.08. Foto: Indrek Galetin

Esmaspäeva õhtupoolikul Ameerikasse põrutanud Carola Madis on jäänud peale armsate inimeste taga igatsema ka kodumaised sööke, täpsemalt kohvik Moskva roogasid.


«Nüüd saan aru, et päris sarnaselt ma siin USAs siiski toituda ei saa. Jään igatsema Moskva sisefileed kartuligratääniga ja mangokastmes kana,» pajatas Carola ja lisas, et keegi ei ole USAs tema erisoovide täitmisest kuigi huvitatud.

«Moskvas tuldi prae koostamisel alati vastu – näiteks vahetasin ma kartuli tihti brokoli vastu välja ja keegi ei pidurdanud. Loodan, et leian ka Ameerikas oma lemmiksöögikoha – olen restoranitoitude ja hea teeninduse suur fänn,» pajatas gurmaan.

Elu24.ee uuris Moskva turundusjuhilt Liis Lassilt, kas kõikide klientide puhul ollakse nii vastutulelikud või oli Carola erandiks?

«Üritame kõikidele klientidele võimaluse piires vastu tulla. Üldjuhul on külastajad aga ka täitsa rahul sellega, mis peakokk menüüsse on kirjutaud ja kartuleid pasta vastu vahetama ei hakka,» seletas Lass.

«Carola oli meil aga väga tore püsiklient ja tema pisikestele lisanõudmistele tulime meeleldi vastu,» sõnas Liis ja uuris lustakalt, kas Carola ka seda mainis, et ta tee kõrvale ühe küpsise asemel tervet kausitäit soovis?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles