Austria seksiklubi teatel visati nad välja, et põgenikele ruumi teha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põgenikud
Põgenikud Foto: SCANPIX

Ülem-Austrias tegutseva seksiklubi juhtide teatel kavatsevad nad anda majaomaniku kohtusse, kuna ta tühistas nende üürilepingu ja vahetas lukud neile ette teatamata.

Kleinramingis tegutseva Metropolis svingerite klubi andmetel tahab majaomanik anda talle kuuluvad ruumid suurema summa eest põgenike majutamiseks, edastab The Local.

Majaomanik teatas, et tahab maja müüa.

«Avasime Metropolise klubi möödunud septembris, kuid juba detsembris lõpetas majaomanik meiega rendilepingu ja vahetas ukselukud,» sõnas klubi juht Jürgen F.

Tema ja ta elukaaslane Janine süüdistavad majaomanikku nende klubi väljaviskamises ja 900-ruutmeetrise hoone põgenike kasutusse andmise plaanis.

«Me salvestasime telefonikõne, milles majaomanik teatas, et ta tahab maja anda 12 000 euro eest riigile üürile ja sinna majutatakse põgenikud,» lisas Jürgen F.

Majaomanik kaitses end, et ta on talle kuuluvat hoonet üürinud seksi- ja svingerite klubidele välja viimased kümme aastat ja pidevalt on neil olnud üüri tasumise probleeme.

Mehe sõnul loodab ta maja müüa nii, et sellest saaks asüülitaotlejate elamu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles